Biciklitúra Aradra

tamas, sze, 2017-09-06 09:46

Kellő számú jelentkező esetén, megszervezzük 12. alkalommal az aradi biciklitúránkat. A túra kapcsolódik az aradi vértanúkra történő megemlékezéshez.

A kerékpáros túra programja a következő:
10.05. (csütörtök) 12 óra: Indulás Battonyára. (60 km) Este városnézés, szabadprogram, közös vacsora. Szállás a helyi tornateremben. (Hálózsákot, matracot hozni kell!)
10.06. (péntek) 7 óra: Tekerés Aradra. (30 km) Délelőtt szervezett városnézés.Délután részvétel a koszorúzási ünnepségeken.Ezt követően hajtás vissza Battonyára (30 km). Vacsora és szállás ugyanott, ahol az előző este.
10.07. (szombat) 7 óra: Biciklizés vissza Vásárhelyre. Érkezés kb. 13 órakor.

Mivel túráról van szó és nem versenyről, a szuper bringa helyett megteszi egy strapabíró, a jogszabály szerint szükséges eszközökkel felszerelt kerékpár is. Az iram sem lesz szédítő, ~15 km/h. Sőt, hogy enyhítsünk a terhen, a nagyobb cuccok szállítására kísérőautót szervezünk.
Bátran ajánljuk a túrát mindenkinek!
Részvételi költség, amely tartalmazza a két vacsora, kísérőautó, szállás, koszorúk költségeit: 6000Ft.
Felszerelésről külön tájékoztatjuk a jelentkezőket.
Mivel külföldi kirándulásról van szó, érvényes útlevél vagy személyi igazolvány feltétele a részvételnek. Ezenkívül a szülő és az osztályfőnök közös engedélye is szükséges. Az engedély a honlapról letölthető vagy osztályfőnöktől kérhető.
Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 22. (péntek).
Megbeszélés időpontja: 2017. szeptember 27. (szerda) 09:50-es szünet, 101-es terem.
Jelentkezni Erdei András tanár úrnál, a szülői és osztályfőnöki engedély leadásával, a költség befizetésével lehet.

CsatolmányMéret
Engedély_honlapra.doc24 KB